Jäsen, olethan muistanut maksaa vuosittaisen jäsenmaksun!

Jäsenmksun on erittäin pieni 15€/vuosi. Ainaisjäsenmaksu on 150€. Sukuseuran pankkiyhteystiedot löytyvät ”Yhteystiedot”-välilehdeltä

Ajankohtaista:

Sukuseuran hallituksen seuraava kokous pidetään torstaina 27.5.2021 klo 17 koronaepidemian vuoksi Teams-kokouksena.

Käy ”kurkkaamassa” välilehteä Kärnä-tuotteita ja viestejä. Sinne laitamme myynnissä olevia ja myyntiin tulevia Kärnä-tuotteita.

Sukuseuran hallitukseen on aika valita jäseniä tulevan kesän 2021 vuosikokouksessa. Mikäli olisit halukas toimimaan sukuseuran hallinnossa, mukavassa seurassa, mielenkiintoisten sukuasioiden parissa, niin ole yhteydessä puheenjohtajistoon tai sihteeriin. Yhteystiedot löytyvät ”Yhteystiedot”-välilehdeltä.

Vuoden 2021 vuosikokous ja kesätapaaminen pidetään Kuopiossa Kylpylä Hotelli Rauhalahdessa 3.-4.7.2021. Tarkemmin kokousjärjestelyistä ja -ohjelmasta kevätkirjeessä huhtikuussa ja näillä nettisivuilla kevään aikana.