Jäsen, olethan muistanut maksaa vuosittaisen jäsenmaksun!

Jäsenmaksu on erittäin pieni 17€/vuosi. Ainaisjäsenmaksu on 170€. Sukuseuran pankkiyhteystiedot löytyvät ”Yhteystiedot”-välilehdeltä

Ajankohtaista:

Sukuseuran hallituksen seuraava kokous pidetään torstaina 21.7.2022 klo 17.00 etänä Teamsilla.

HUOM! Nyt on mahdollista hankkia ”Taavetti Kärnä-Lappajärven kuningas” -kirja edullisesti hintaan 13 €/kpl+ mahdolliset lähetyskulut. Kirjassa mielenkiintoisia tarinoita ja kertomuksia Kärnä-suvun henkilöistä. Kirjassa on esitelty useita jääkäri-Kärniä. Näiden joukossa mm. Väinö Linnan Tuntemattoman sotilaan esikuva jääkärikapteeni Toivo Kärnä. Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan kirjan ole yhteydessä Erkki J Kärnään puh. 0405120393 tai sähköpostilla ejk1@kotinet.com .

Käy ”kurkkaamassa” välilehteä Kärnä-tuotteita ja viestejä. Sinne laitamme myynnissä olevia ja myyntiin tulevia Kärnä-tuotteita.

40-vuotisjuhlakesätapaaminen 2022

Vuosi 2022 on Kärnän sukuseuran perustamisen 40-vuotisjuhlavuosi. Sukuseuran hallitus on päättänyt pitää 40-vuotisjuhlatapaamisen Hotelli Kimmelissä Joensuussa 13.8.2022. Tämä päivä on sama kuin 40 vuotta sitten perustetun Kärnän sukuseuran perustamiskokouksen päivämäärä 13.8.1982.

40-vuotisjuhlatapaamisen ohjelma

Lauantai 13.8.2022

klo 12              Sukuseuran tarjoamat tervetuliaiskahvit (Kimmelin kabinetti). Puheenjohtajan tervehdyssanat. Joensuun kaupungin tervehdys. Vapaata seurustelua.

klo 14              Opastettu bussikiertoajelu teemalla Joensuu puun ja virran kaupunki. Kierrokseen kuuluu käynti Utran kaupunginosassa. Lähtö ja paluu Kimmelistä/Kimmeliin.

klo 17              Päivällinen Kimmelissä (omakustanteinen)

klo 19              Kimmelin kabinetissa Kärnän sukuseuran historiakatsaus, arpajaiset, runonlausuntaa, muuta mukavaa ohjelmaa ja yhdessäoloa.

Kesätapaamiseen osallistujia pyydetään ilmoittautumaan sukuseuran sihteerille 15.7.2021 mennessä sähköpostilla seppo.sirainen@telemail.fi tai puhelimella 0407015919. Osallistumismaksu 10€/henkilö maksettava sukuseuran tilille FI5081469710268599 15.7.2022 mennessä. Tällä katetaan osa opastetun bussikierroksen, iltaohjelman ja Kimmelin tilavarauksen kuluista. Mikäli haluaa osallistua yhteiselle päivälliselle (tämä on tietenkin suotavaa), pyydän ilmoittamaan ruokavalinnan ilmoittautumisen yhteydessä oheiselta Bistro Helin ruokalistalta. Ilmoittakaa myös mahdolliset erityisruokavaliot. Mikäli kesätapaamiseen osallistuja yöpyy Kimmelissä, huonevarauksen jokainen tekee itse suoraan Kimmeliin. Mikäli omistaa S-etukortin, niin varaus kannattaa tehdä S-tilille kirjautuneena ja mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, koska hinnat ovat silloin edullisemmat ja varaus on mahdollista perua kuluitta tulopäivään klo 18 saakka. Varaukset netissä osoitteessa  www.sokoshotels.fi . Autojen pysäköinti tapahtuu Kimmelin vieressä olevassa pysäköintitalossa. Kimmelissä yöpyjät maksavat pysäköintimaksun hotellin vastaanottoon. Päiväpysäköijät pysäköintitalon maksupisteeseen. Matkailuautolla tuleville löytyy tilaa hotellin takaa, tämä maksu hotellin vastaanottoon.

Tervetuloa sukuseuran 40-vuotisjuhlatapaamiseen.