Jäsen, olethan muistanut maksaa vuosittaisen jäsenmaksun!

Jäsenmksun on erittäin pieni 15€/vuosi. Ainaisjäsenmaksu on 150€. Sukuseuran pankkiyhteystiedot löytyvät ”Yhteystiedot”-välilehdeltä

Ajankohtaista:

Sukuseuran hallituksen seuraava kokous pidetään torstaina 27.5.2021 klo 17 koronaepidemian vuoksi Teams-kokouksena.

Käy ”kurkkaamassa” välilehteä Kärnä-tuotteita ja viestejä. Sinne laitamme myynnissä olevia ja myyntiin tulevia Kärnä-tuotteita.

Sukuseuran hallitukseen on aika valita jäseniä tulevan kesän 2021 vuosikokouksessa. Mikäli olisit halukas toimimaan sukuseuran hallinnossa, mukavassa seurassa, mielenkiintoisten sukuasioiden parissa, niin ole yhteydessä puheenjohtajistoon tai sihteeriin. Yhteystiedot löytyvät ”Yhteystiedot”-välilehdeltä.

Vuosikokous ja kesätapaaminen 2021

Vuosi 2021 on sukuseuran sääntöjen mukainen vuosikokousvuosi. Sukuseuran hallitus on kokouksessaan 11.4.2021 päättänyt pitää vuosikokouksen ja kesätapaamisen 3.-4.7.2021 Kuopiossa Kylpylähotelli Rauhalahdessa, Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio.

Kesätapaamisen ja vuosikokouksen ohjelma

Lauantai 3.7.2021

klo 13  Sukuseuran tarjoamat tervetuliaiskahvit. Puheenjohtajan tervehdyssanat. Vapaata seurustelua. Majoittuminen.

klo 14  Lähtö 2 tunnin opastetulle kiertoajelulle, joka kiertää kaikki merkittävät kohteet Kuopiossa (mm. tori, Puijo, käynti Puijon tornissa, satama jne…) Paluu Rauhalahteen klo 16.  Sukuseura maksaa kiertoajelun.

klo 17  Päivällinen noutopöydästä 22€/hlö (omakustanteinen)

Ilta jatkuu vapaan seurustelun merkeissä

Sunnuntai 4.7.2021

klo 12              Vuosikokous

Vuosikokouksen jälkeen sukuseuran tarjoamat kokouskahvit

Hyvää kotimatkaa!

Ilmoittautumiset sukuseuran sihteerille 15.6.2021 mennessä sähköpostilla seppo.sirainen@telemail.fi tai puhelimella 0407015919. Tarjoilujen ja kyytivarausten takia ilmoita erikseen osallistumisestasi lauantain kesätapaamiseen sekä kieroajeluun ja sunnuntain vuosikokoukseen.

Hotelli Rauhalahdesta on varattu kokousväelle huonekiintiö merkillä ”Kärnän sukuseura”. Jokainen varaa itse majoituksen Rauhalahdesta puh. 030 608 30 tai sähköposti myynti@rauhalahti.fi .

Huonehinnat:

101 e/vrk yhden hengen huone