Alla olevalla lomakkeella voit tilata Kärnän sukuseuran tuotteita. Täytä lomake mahdollisimman täydellisesti, nimi, sähköpostiosoite, aiheeksi esim. tilaus ja viestikenttään kirjoita mistä tuotteesta on kysymys ja tuotteen koko ja kappalemäärä. Ilmoita myös millä tavalla haluat tuotteen toimituksen. Tuote voidaan toimittaa postipakettina, silloin hintaan lisätään toimituskulut ja tarvitaan myös toimitusosoite. Myytävänä olevien tuotteiden kuvat ja hinnat löytyvät selaamalla sivua alaspäin.

Tällä lomakkeella voit myös lähettää sukuseuran hallitukselle viestejä. Kirjoita viesti-kenttään viestisi.

Sukat 5€/pari, saatavana kokoja 37-39
Kiihtelysvaaran Kärnät -sukukirja 20 €/kpl
Juureni Lappajärvellä Kärnät-sukukirja
20 €/kpl